Social Manager sørger for din succes på sociale medier

Vi er et datadrevet social media-marketingbureau.

Vores målsætning er at levere resultatskabende performance og kundetilfredshed på sociale medier – hver gang. Det sikrer en langvarig, værdiskabende og personlig relation. Vi anvender vores egne unikke værktøjer og et væld af branchedata til at sikre en unik og skelsættende performance, og ikke mindst til at skabe leads til potentielle kunder til din virksomhed.

Vi har til huse i Værkmestergade 11 i Aarhus C, hvorfra vi nemt kommer rundt i landet til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi styrker ejendomsmæglernes social media-performance.

Digital marketing med scrabble bogstaver

Vi kan se en tydelig ændring i antallet af kundehenvendelser, Facebook-følgere, og de enkelte opslag har en langt højere rækkevidde, end vi selv kunne skabe.

Ovenikøbet er medarbejderne hos Social Manager meget proaktive. Alle holder de øje med vores bolignyheder og kommer samtidig med forslag til branding-opslag på siden, som de kontinuerligt opdaterer.

Som travle mæglere er dette en MEGET stor hjælp, da arbejdskalenderen jo går med fremvisninger og salgsvurderinger.

Brian Rye og Tommy Grube EDC logo Haarby/Broby

Til alle der overvejer at bruge Social Manager: gør det! Det sparer så meget tid i butikken for den, der sidder med Facebook siden.

Her i butikken har vi haft stor glæde af at lade dem lave vores opslag og passe vores side, så bliver opslagene mere spændende, så vores side derved også fremstår mere professionelt.

 Stine Bang Rosenbeck - EDC Faaborg

Stine Bang Rosenbeck EDC logo Faaborg

Vi har valgt at bruge Social Manager til at styre vores Facebook-platform for at styrke vores output til kunderne. De har til fulde levet op til vores forventninger!

De er gode i sparringen med os ift. hvad vi ønsker i vores markedsføring og implementerer det i deres arbejde. Materialet, de leverer til vores side er fantastisk og tager en stor del af arbejdet ud af butikken, og de sørger for, at siden hele tiden er relevant.

Vi sætter stor pris på vores samarbejde med SocialManager.

 Nikolaj Søgaard Jensen - EDC Kjellerup

Nikolaj Søgaard Jensen EDC Logo Kjellerup

Vi kan varmt anbefale Social Manager. Social Manager har bl.a. været med til at styrke vores Facebook-side med deres kreative og blikfangende opslag.

Deres kompetencer og generelle store viden indenfor sociale mediers algoritmer har været meget værdiskabende for vores Facebook-side.

Vi er fuldt ud tilfredse med det store arbejde, som de gør for os.

 Cecilie Skjold Holst - EDC Refsgaard og Partnere

Cecilie Skjold Holst EDC logo Refsgaard & Partnere

Vil du vide mere? Så kontakt os på
99 600 100 eller salg@socialmanager.dk