Social Manager er komplet og ”best-in-class” Social Management

Vores fokus er altid, at hjælpe vores partnere med at performe så stærkt, som muligt på sociale medier. Gennem en kontinuerlig og autentisk aktivitet med relevante og skræddersyede budskaber, sørger vi for den bedste tilstedeværelse og resultater.

Dette kan vi, fordi vi har mangeårig brancheerfaring med, og stor viden indenfor både strategisk markedsføring og datadrevet eksponering. Det kombinerer vi med stærke salgs- og kommunikationskompetencer.

Vi er din eksterne Social Manager!

 

For vores kunder giver det flere unikke fordele:

1

Social Manager hjælper dig til at forstå dit lokale marked

Vi leverer ikke bare en ”one-size-fits-all”-løsning, da der kan være stor forskel på, hvordan kundesammensætningen er fra marked til marked. Vi baserer derfor vores kommunikation på et væld af data omkring, hvordan kunderne i markedet agerer på sociale medier. Det er værdifuld viden, der kan bruges til at forstå markedet bedre, samt til at optimere kommunikationen til potentielle og eksisterende kunder. Dette gør at vi kan levere synlig data til dig omkring din markedsføring og ikke mindst nye potentielle kunder.

2

Social Manager styrker din følger-base og forstærker dine budskaber

Kontinuerligt og aktuelt indhold giver – baseret på velfunderet brugerindsigt – en relevant og dedikeret følgerskare. På tværs af individuelle brugersegmenter i specifikke lokalområder sikrer vi, at dine budskaber når ud til relevante modtagere. Vi tager udgangspunkt i din forretnings unikke DNA og “tone of voice”, hvilket sikrer en autentisk og troværdig kommunikation.

3

Social Manager reducerer dine markedsføringsomkostninger og sikrer kontinuitet i kommunikationsstrømmen

Vi tildeler altid vores kunder et fast team af Social Managers, som håndterer din specifikke profil. På den måde får du en ekstern markedsføringsekspert med indgående kendskab til din forretning, din identitet og dine behov. Du har altid kun en kontakt person ved Social Manager. Det giver et ensartet kommunikativt output. Samtidig frigør det tid til at fokusere på kerneopgaven – nemlig at give jeres kunder en uforglemmelig salgsoplevelse.

4

Social Manager øger omsætningen

Vores services hjælper til at konvertere ved at øge emnernes eksponering overfor relevante kunder. Samtidig forbedrer vores markedsføring og online-kommunikation din position og kundernes kendskab til dig i dit marked. Den personlige relation til kunderne er stadig mere afgørende for et marked i konstant udvikling.

Vil du vide mere? Så kontakt os på
99 600 100 eller info@socialmanager.dk